zaterdag 29 juni 2013

Stilte voor de storm...

Na twee gezellig drukke zaterdagen met de schoonmaakdag en het wijkfeest lijkt het rustig te zijn in de Stevensbloem. Maar dat is slechts stilte voor de storm. Met de zomer in aantocht (ja het lijkt toch echt lekker weer te gaan worden) zijn we volop bezig met leuk activiteiten. 

Vanaf vrijdag komt de Smeltkroes bij ons proefdraaien. De Smeltkroes is een buurtkamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Het wordt gerund door vrijwilligers uit de wijk. Ons pand wordt omgetoverd tot een gezellige huiskamer. Na de zomer kunnen we zo ook vaker en langer open zijn. We hebben veel zin in deze samenwerking.

Na de zomer starten ook st. Peen en Ui en de st. Gangmakerij met hun activiteiten. We kunnen nu nog niet verklappen wat er precies gaat gebeuren, maar het beloofd een kleurrijke en bruisende periode te worden. Zet zaterdag 31 augustus maar vast in je agenda!

In de tussentijd hebben we met Proyecto Verde ook nog verschillende oude groenten aangeplant. Het groeit nu al als kool. 

Samen met het ROC, Proyecto Verde en de Dobbegaarde hopen we hiermee nog iets moois in elkaar te draaien. Ook kan je op zaterdag 6 juli van 11.00 - 14.00 uur sieraden bij ons komen maken. Vol is vol!
Genoeg te doen, dus graag tot ziens bij Stevensbloem by Morslevend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten