vrijdag 13 december 2013

Peen en Ui verwarmt de Stevensbloem!

In de donkere dagen voor Kerst komt stichting Peen en Ui (www.peenenui.nl) naar winkelcentrum Stevensbloem om op geheel eigen wijze het paviljoen te pimpen en de mensen een warm hart onder de riem te steken. Dit doet Peen en Ui uiteraard niet alleen maar samen met verrassende gasten: met jongeren uit de wijk en met de Leidse tangoschool Libertango.

Zaterdagochtend 21 december komen de jongeren uit de wijk in actie. Zij gaan met verf, sjablonen en diverse kleuren aan de slag om zo het paviljoen tot een echt Parkpaviljoen te maken.
Vanaf 14.00 uur wordt het resultaat feestelijk gepresenteerd met warme drank en een demonstratie van de warmste dans die er bestaat: de Argentijnse tango, waaraan het publiek mee kan doen.

Kom gezellig even kijken tijdens uw kerstinkopen en geniet van warme chocolademelk, muziek en dans.
Zo wordt de Stevensbloem weer een beetje warmer!

Ben je benieuwd wat er precies gaat gebeuren? Kom dan op 14 december alvast even kijken. Dan bereiden we vanaf 10 uur de opfleur-actie voor in winkelcentrum de Stevensbloem.


Stevensbloem by Morslevend is een initiatief van Cultuurfonds Leiden, Wijken voor Kunst, ondernemers Stevensbloem, Gemeente Leiden en eigenaar Urban Interest!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten