zondag 1 december 2013

Zaterdag zetten Sint en zijn Pieten Stevensbloem op stelten!

Sinterklaas in Stevensbloemenpand

Afgelopen zaterdag bezochten Sint en zijn pieten het winkelcentrum de Stevensbloem. Het werd een gezellige middag.

Sint was jaren niet geweest, maar kon het vrolijk gekleurde pand met bloemen direct vinden. Een groep kinderen had in het pand, waar kunstcollectief Morslevend gevestigd is, die middag speculaaspoppen versierd. Die waren natuurlijk prachtig geworden en werden met veel enthousiasme aan de Sint getoond. De mooiste beloonde hij met een klein kadootje. Toen de muziekpieten de Sinterklaasliedjes inzetten kon het dansen beginnen.

Daarna liep hij nog een rondje om de diverse winkeliers de hand te schudden. Het was een warm welkom, want die had hij al jaren niet gezien. Hij beloofde hen nooit meer stilletjes hun huisje voorbij te rijden. 

Stevensbloem by Morslevend is een initiatief van Cultuurfonds Leiden, Wijken voor Kunst, ondernemers Stevensbloem, Gemeente Leiden en eigenaar Urban Interest!


Zaterdagmiddag was daar eindelijk het lang verwachte bezoek van Sint en zijn Pieten aan winkelcentrum Stevensbloem! S morgens waren er al heel wat kinderen die speculaaspoppen hadden versiert. Onze lieve Piet selecteerde de prijswinnaars! Zij ontvingen van de fietenswinkel Bike Totaal Van Hulst prachtige prijzen uit gereikt door Sint!

Ook Albert Heijn trakteerde ons op een doos vol mandarijnen voor alle kinderen in het winkelcentrum en zakken vol met strooigoed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten