zaterdag 14 december 2013

Zondagse opening Stevensbloem

 In het winkelcentrum in de Stevenshof is veel gezelligheid in de maand december. Op zondag 22 december zijn zelfs extra geopend en wordt er van alles georganiseerd om extra sfeer te brengen.

Vanaf 13.00 uur is er volop muziek. Van de zangeressen van Outspoken tot de Kerstfanfare en van Troubadour Alfonzo tot Marianne op viool. Verder zijn er diverse gratis workshops in het pand waar Kunstcollectief De Mors momenteel gevestigd is op nummer 27. 

De workshops zijn zowel voor kinderen als volwassen. Er kan gekozen worden uit een Workshop Kerstlichtjes maken of een Workshop Origami vouwen. Dat levert vast mooie kerstcreaties op. Daarnaast geeft Bart van Gelder De bootcamp 071fit. Ook handig zo rond de kerstdagen.


Daarnaast is er ook in andere winkels van alles te doen. Zo  worden er in de Bruna winkel kerstverhalen verteld en zijn de hele middag de Historical Dolls in hun prachtige kledij de gastvrouwen. 


Stevensbloem by Morslevend is een initiatief van Cultuurfonds Leiden, Wijken voor Kunst, ondernemers Stevensbloem, Gemeente Leiden en eigenaar Urban Interest!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten