vrijdag 13 december 2013

Wensput geopend in Stevensbloem

Studio Moio is per 11 december een actie gestart. Ze hebben een wensput geopend in de Stevensbloem te Leiden waar iedereen zijn idee kwijt kan voor een mooiere buurt. De actie is bedoeld om de buurt aantrekkelijker te maken.

Studio Moio is de actie begonnen, omdat de buurt minder aantrekkelijker is geworden. Een aantal panden staat momenteel leeg, waardoor de buurt ongezelliger kan ogen. Dit wil de Studio veranderen door de ideeën van de buurtbewoners te realiseren. Van alle ideeën wordt een top 3 gemaakt, wat uiteindelijk uitgevoerd wordt.

Studio Moio is een non-profit organisatie die samen met jongeren, maatschappelijk vraagstukken oplost. De Studio opereert in de Stevensbloem en doet met deze actie iets terug voor de buurt.


Vrijdag 13 december verleiden Sascha Schwedersky en Jessica de Groot mensen uit de Stevenshof in winkelcentrum de Stevensbloem tot het doen van wensen voor de buurt. 
Voor hen een mooie ervaring om mensen te verleiden tot iets doen voor een ander/de buurt.De wensput is bedacht binnen Studio Moio (Stichting Maatschappelijk Ondernemen in Onderwijshttp://www.studiomoio.nl

Stevensbloem by Morslevend is een initiatief van Cultuurfonds Leiden, Wijken voor Kunst, ondernemers Stevensbloem, Gemeente Leiden en eigenaar Urban Interest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten